martes, 24 de noviembre de 2009

L´Ajuntament de Platja d´Aro ha otorgat una subvenció de 30.000 Euros per la construcció de la Clinica Maternal a la Frontera Birmana


L´Ajuntament de Platja d´Aro ha otorgat una subvención a BIRMANIA PER LA PAU, per la Construcció de la Clinica Materno- infantil a la frontera birmana amb la Dra. Cynthia Maung.

La Dra. Cynthia Maung que va recollir el Premi Internacional de Catalunya de mans del President Montilla va demanar a la societat civil catalana que ajudes al poble birma. Ha sigut un poble com Platjà d´Aro el primer poble de Catalunya que ha recollit el compromis solidari amb el projecte de mares i nens.

Birmania per la Pau farà una Clinica Materno-Infantil que ayudara a parir a les dones i dotara als infants d´un espai segur durants els primers dias de vida.

Moltes gràcies al Poble de Platja d´Aro per la seva solidaritat amb el poble birmà.


El Ayuntamiento de Platja d´Aro ha otorgado una subvención a BIRMANIA POR LA PAZ, para la Construcción de la Clinica Materno-Infantil a la frontera birmana dirigida por la Dra. Cynthia Maung.

La Dra. Cynthia Maung que recogió el Premi Internacional de Catalunya de manos del Presidente Montilla, pidió a la sociedad civil catalana ayuda para el pueblo birmano. Ha sido un pueblo como Platja d´Aro el primer pueblo de Catalunya que ha recogido el compromiso solidario del proyecto de madres y niños.

Birmania por la Paz construira una Clinica Materno- Infantil que ayudará a parir a las mujeres y dotara a los niños de un espacio seguro durante los primeros dias de vida.

Muchas gracias al Pueblo de Platjà d´Aro por su solidaridad con el pueblo birmano