jueves, 22 de abril de 2010

El rol de las mujeres en el proceso de paz en Birmania- Universitat de Barcelona- 13 de Julio, 2010

Encara estas a temps del Curs d´Estiu de la UB

El rol de les dones en el procés de pau birmà
Data i hora: 13/07/2010 a les 09:00 h.
Concha Pinós López, presidenta de l'Asociación Birmania por la Paz, Barcelona.

Els Juliols són els cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona (UB). Són cursos de 20 i 30 hores de durada distribuïdes al llarg d'una setmana, en torn de matí o de tarda. Bona part dels cursos es duen a terme a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n'hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis.

Enguany el programa està format per 53 cursos, que tindran lloc del 5 al 23 de juliol.

Els Juliols són oberts a tothom, a estudiants universitaris i de secundària, a treballadors i treballadores que busquen formació o a persones que tan sols es proposen ampliar els seus coneixements. Per poder-hi participar, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d'aprendre i de prendre part en aquesta activitat.

El programa de cursos d’Els Juliols inclou, també, els quatre cursos de la Universitat d’estiu de les dones, una universitat d’estiu organitzada conjuntament entre la Universitat de Barcelona i l’ajuntament de Cornellà de Llobregat que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere, i de la qual enguany es realitza la III edició.