lunes, 2 de marzo de 2009

QUIN MÓN VOLEM?: Religió, fraternitat i cooperació

El programa "Tots x Tots" de COM Ràdio, l'associació Amics de la UNESCO de Barcelona i el Fòrum Altaïr ens hem unit per oferir un espai de reflexió sobre la cooperació internacional. Hi participen cooperants, polítics, periodistes, economistes, viatgers, representants consulars, de l’associacionisme i de la immigració, analistes de la solidaritat internacional…

L'enregistrament dels actes s’emet en el programa “Tots x Tots”.

Religió, fraternitat i cooperació

Quines són les raons que porten una persona a solidaritzar-se amb els més febles, amb els que pateixen fam, privacions o viuen sota règims injustos? Al món de la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional hi actuen diverses i potents associacions que tenen la fe religiosa com a motor fonamental. També n’hi ha que ho fan sense cap motivació religiosa. Poden conviure ambdues sense friccions, sense tensions? Hi ha diferències entre la forma d’entendre i de practicar aquesta cooperació, aquesta solidaritat?

En volem parlar

Amb

- Luis de Sebastián, catedràtic emèrit d’ESADE i autor de llibres com “Àfrica, pecado de Europa” i “Un planeta de gordos y hambrientos”

- Mossèn Miquel Àngel Pérez, missioner al Camerun

- David Prujà, director de Cooperació i directiu del Moviment Laic i Progressista

- Juana Martín, responsable de Codesenvolupament de Càritas

- Francesc Benítez, vicepresident de “Justícia i Pau”

- Antoni Calvera, missioner combonià

- Rafael González, expert en Diàleg Inter-religiós d’Unescocat

I representants d’ONGDs.

Us hi esperem!

Llibreria Altair (Gran Via de les Corts Catalanes, 616)

Dimarts 3 de març, de 19:30 a 20:45 hores

Sisena sessió del cicle “Quin món volem?”, organitzat pel Fòrum Altair, Associació Amics de la Unesco i el programa “TotsperTots”, de Com Ràdio.

LLIBRERIA ALTAIR. Gran Via de les Corts 616. 933427170 forum@altair.es

AMICS DE LA UNESCO DE BARCELONA. C/ Mallorca 207. 934 520 552

TOTS X TOTS. El pols solidari de la COM. Cada dia, de 20:30 a 21 hores (91FM) i els diumenges, de 15 a 16 hores (882 ’OM). 9356080600