lunes, 26 de mayo de 2008

LA COMISION DE ENTIDADES SOLIDARIAS DE MOLLET DESTINARA 2000 EUROS A BIRMANIA- LA COMISSIÓ D´ENTITATS SOLIDÀRIES DE MOLLET DESTINARÀ 2000 A BIRMANIA

El pasado martes por la tarde se reunió la Comisión de emergencias de Mollet del Valles y decidició aportar 2.000 euros de ayuda a los damnificados del ciclón que ha asolado Birmania. La ayuda se hará a través de la entidad Birmania por la Paz, y esta lo entregará a la Clinica Mae Tao que dirije la doctora Cynthia Maung, que provee asistencia a las victimas del Ciclón. La doctora ha sido premiada recientemente con el Premio Internacional de Catalunya.

Dimarts pasat a la tarda s´ha reunit la Comissió d´emergències de Mollet del Vallès i ha decidit aportar 2000 euros d´ajuda per als damnificats del cicló que ha assolat Birmània. L´ajut es farà a travès de l´entitat Birmània per la Pau, i aquesta ho donarà a la Clinica Mae Tao que dirigeix la doctora Cynthia Maung, que dona asistencia a les victimes del ciclò. La doctora ha estat premiada recentment amb el Premi Internacional de Catalunya.